-->
Benvinguts al blog de l'Agrupació Científico-Excursionista de Mataró.
Noticies, properes activitats, agenda de projeccións, enquestes, fotos i videos ...

dimarts, 18 de setembre del 2007

Assemblees generals 2007

6 JULIOL 2007


Tal com estaba previst, el passat 14 de juny, van celebrar-se a la sala d’actes de la Caixa Laietana al carrer Santa Teresa, amb l’assistencia d’un centenar de socis, dues Assemblees Generals.

En la primera, l’Assemblea Ordinària, s’informà de les activitats de l’any 2006 i es van aprovar els comptes de l’exercici passat i els pressupostos de l’actual 2007. Cal destacar que aquesta era la darrera Assemblea de l’antiga Junta Directiva presidida per en Xavier Varela el qual va aprofitar per presentar un treballat informe sobre l’estat de l’entitat, a juny de 2007 el qual, sens dubte, servirà per encaminar les decisions de la nova Junta.

Tot seguit va celebrar-se l’Assemblea Extraordinària per elegir nou President i Junta Directiva per els propers quatre anys. La única cantidatura presentada va ésser proclamada per unanimitat i quedà conformada de la següent manera:

President:              Salvador Alsina Comas
Vicepresident:        Josep Ma Amador Rodríguez
Secretària:             Manuela Martín Martín
Tresorer:                Ramon Mestres Barri
Vocal:                     Jordi Lluís Fors Sala
Vocal:                     Joan Vallbona Pérez

Cal remarcar la intervenció a precs i preguntes d’en Francesc Masriera, el qual, fent-se ressó del sentir majoritari de la massa social, va agrair a n’en Xavier Varela la tasca desenvolupada al davant de la nostra estimada Agrupació, durant els darrers 10 anys. Agraïment que en Xavier, va voler fer extensiu a la resta de membres de les seves Juntes.

Gràcies Xevi, gràcies companys.